Wil je meer over me weten, lees hieronder dan verder……….

Mijn naam is Jeannette Mochèl. Getrouwd, moeder van 2 kinderen en oma van 3 prachtige kleinzonen.

Op jonge leeftijd was ik nieuwsgierig naar de dingen in het leven die buiten het reguliere lagen. Op zich niet vreemd aangezien ik 2 oma’s heb die zich bezig hielden met het spirituele. Mijn zoektocht begon met het leggen van tarotkaarten, een prachtige manier om naar jezelf te kijken.

Als kleinkind van een opa die zich bezig hield met natuurlijk geneeskunde was mijn interesse hierin ook niet vreemd. Dit resulteerde in een 3-jarige opleiding fytotherapie (kruidengeneeskunde) bij Frigga in Witte Paarden. Deze jaren heb ik met veel plezier en enthousiasme beleefd en afgesloten met een diploma van de opleiding en de beroepsvereniging.

Hoe meer je de mogelijkheden van de natuur en je eigen geest leert kennen des te nieuwsgierig wordt je naar de mogelijkheden. Het vervolg was logisch voor mij. Het verdiepen in energetisch healen een bijzonder fenomeen waar ik meer van wilde weten. Een opleiding Reiki en Touch of Matrix waren het begin. Hierna volgde er diverse cursussen en workshops over energetisch healen op vele manieren. Voor mij blijft dit een prachtige manier om je lijf in balans te brengen.

Aangezien ik vermoedde dat er veel meer moois in dit leven is ben ik me gaan bekwamen in mediumschap. Hierin heb ik vele workshops en cursussen gevolgd. Een opleiding via het Centrum voor mediumschap en healing bij Nicole de Haas hoorde daar natuurlijk ook bij.

Door mijn natuurlijke nieuwsgierigheid blijf ik me verdiepen in healing en mediumschap. Er zullen meer cursussen volgen omdat je nooit uitgeleerd bent en verdieping belangrijk is.

Naast fytotherapie, heling en mediumschap vind ik het belangrijk om mijn kennis over te dragen. Daarom zal ik geregeld cursussen aanbieden.