Wat kun je verwachten in mijn consulten? Lees het hieronder…….

Healing

 

Wat is energetisch healen? Het is een eeuwenoude methode om energie door te geven. Energie is overal om ons heen. Een energetisch therapeut werkt holistisch. Dat wil zeggen dat lichaam en geest als 1 gezien word. Bij een healing wordt aan beide gewerkt om het evenwicht te herstellen d.m.v. universele energie. Door de healing zul je beter slapen, rustiger worden, blokkades worden opgeheven en kwaaltjes kunnen verdwijnen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het eerste gedeelte gaat staand (lukt dit niet dan is een kruk ook mogelijk), het laatste gedeelte lig je op de behandeltafel. Je kleding blijft gewoon aan, kies wel voor gemakkelijk zittende kleding. Je schoenen gaan alleen uit. Ik zal je wel aanraken op plekken die je niet vervelend vindt. Mijn handen zullen de energie overbrengen. Een behandeling zelf duurt ongeveer 45 minuten, daarna even napraten met koffie of thee over mijn bevindingen.

Het is niet zo dat hierbij ernstige ziektes genezen, je moet dan ook altijd je arts raadplegen bij klachten. Het kan wel ondersteunen hierbij maar geef dan bij je arts aan dat je healing krijgt.

Foto’s lezen

Contact maken met een overledene via een foto.

Dit is een mooie manier om iets te horen van een geliefd iemand en is ook heel goed mogelijk op afstand. Je stuurt mij de foto via what’s app, mail, messenger, Signal, Telegram of SMS. Binnen 7 dagen krijg je antwoord van me.

Dit kan zijn via energie lezen of via communicatie met je dierbare. Het is aan je geliefde zelf of deze wil communiceren, ik kan hier zelf niet voor kiezen. Energie lezen is daarom een mooi alternatief.

LET OP: het gaat alleen om foto’s van overledenen. Om ethische redenen lees ik geen foto’s van mensen die nog leven tenzij dit met hun uitdrukkelijke toestemming is.

Dierencommunicatie

Communiceren met je dier. Dit klinkt gek maar het is toch heel goed mogelijk.

Heeft je dier een probleem of begrijp je hem niet goed? Stuur mij een foto met de naam van je dier via What’s app, mail, messenger, Signal, Telegram of SMS en je krijgt binnen 7 dagen antwoord. Ik zal met je dier communiceren en je de antwoorden geven die je dier mij gegeven heeft.

 

It’s never to late for a new beginning in life!
Joyce Meyers