Wat kun je verwachten in mijn consulten? Lees het hieronder…….

Healing

 

Wat is energetisch healen? Het is een eeuwenoude methode om energie door te geven. Energie is overal om ons heen. Een energetisch therapeut werkt holistisch. Dat wil zeggen dat lichaam en geest als 1 gezien word. Bij een healing wordt aan beide gewerkt om het evenwicht te herstellen d.m.v. universele energie. Door de healing zul je beter slapen, rustiger worden, blokkades worden opgeheven en kwaaltjes kunnen verdwijnen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het eerste gedeelte gaat staand (lukt dit niet dan is een kruk ook mogelijk), het laatste gedeelte lig je op de behandeltafel. Je kleding blijft gewoon aan, kies wel voor gemakkelijk zittende kleding. Je schoenen gaan alleen uit. Ik zal je wel aanraken op plekken die je niet vervelend vindt. Mijn handen zullen de energie overbrengen. Een behandeling zelf duurt ongeveer 45 minuten, daarna even napraten met koffie of thee over mijn bevindingen.

€ 75,00 volwassenen ong. 70 minuten

€ 37,50 kinderen ong. 30 minuten

Het is niet zo dat hierbij ernstige ziektes genezen, je moet dan ook altijd je arts raadplegen bij klachten. Het kan wel ondersteunen hierbij maar geef dan bij je arts aan dat je healing krijgt.

Foto’s en tarotkaart lezen

Contact maken met een overledene via een foto. Of tarotkaarten laten leggen.

Een foto lezen van iemand uit de spirtuele wereld is een mooie manier om iets te horen van een geliefd iemand of en is ook heel goed mogelijk op afstand. Je stuurt mij de foto via what’s app, mail, messenger, Signal, Telegram of SMS. Binnen 7 dagen krijg je antwoord van me.

Tarotkaart laten leggen is een mooie manier om in de spiegel van je ziel te kijken. Het is niet bedoeld om de toekomst te voorspellen maar om te kijken naar het heden, naar je valkuilen en mogelijkheden. Hiervoor kun je een afspraak maken in mijn praktijk.

€ 32,50

LET OP: het gaat alleen om foto’s van overledenen. Om ethische redenen lees ik geen foto’s van mensen die nog leven tenzij dit met hun uitdrukkelijke toestemming is.

Coaching

Zoek je een gediplomeerd coach die anders naar je kijkt? Iemand zonder oordeel maar eerlijk en oprecht naar jou toe? Iemand die zegt wat ze denkt maar ook andere tools heeft dan alleen coaching. Dan ben je aan het goede adres. Naast gesprekken en het aanreiken van handvatten kan ik je ook helpen met Healing, Bach Bloesem, ik kan mijn mediumschap inzetten of kaart leggen. Het maakt niet uit hoe we het uur invullen de prijs blijft hetzelfde. Alleen een Bach Bloesemflesje betaal je 20,00 extra voor. Het Bach Bloesemconsult zit in de consultprijs.

€ 75,00 voor een uur


 

It’s never to late for a new beginning in life!
Joyce Meyers