Bel ons

06 – 150 053 06
Je kunt ook gebruik maken van What’s app, Signal, Telegram, Messenger of SMS

Mail ons

info@natuurenbalans.nl
www.natuurenbalans.nl

Maak een afspraak

Enschedesestraat 164
7552 CL  Almelo (ROZ gebouw)

Of vul het contactformulier in

Dank voor je bericht deze is succesvol verzonden.
Er is iets misgegaan met het verzenden, probeer het later nog eens.

Klanten zeggen…

“Ik heb een healing gehad bij Natuur en Balans. Het was eerst wat onwennig maar dat was snel over. Het voelde heel ontspannen en prettig. Mijn pijnklachten zijn verminderd en ik ben meer ontspannen in mijn werk.”

Anoniem

” Mijn healing bij Jeannette was een bijzondere ervaring. Toen ik in de praktijk binnen kwam werd ik al rustig door de prettige sfeer van de ruimte. Ook fijn dat er koffie en thee was en ruimte voor een gesprek. De healing was heerlijk ontspannen, ik viel bijna in slaap.  Al heel lang onrustig in mijn hoofd maar dit is helemaal weg, ik slaap weer rustig en als ik eens wakker wordt dan heb ik geen onrustige gevoelens meer. Verder had ik gezwollen benen door vocht, dezelfde avond zijn ze tot de helft verminderd en de volgende avond waren ze weer dun. Ze zijn nog steeds dun. Ik kan niet wachten tot de volgende keer.”

Mevr. Jalink

Take the tour

Vul het contactformulier in en neem contact met ons op. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.