TESTIMONIALS

Testimonial

Momenteel maak ik een tijd door waarin ik veel stress ervaar. Hierdoor wordt een oude klacht van mij ( sinds 15 jaar ), migraine, voortdurend getriggerd. Met name mijn hele hoofd, nek – en schoudergebied zit vaak vast. Ik heb een paar keer een mooie en prettige healing van Jeannet ontvangen. Daarbij kwam hele fijne energie vrij, die ook leidde tot bijzondere innerlijke ervaringen. Jeannet zelf heeft een hele fijne en zachte uitstraling en ik voelde me erg op mijn gemak bij haar. Mijn klachten zijn ( nog ) niet geheel verdwenen, maar voor een heel stuk wel opgelost. Ik heb veel minder pijn, en ook veel minder vaak pijn. Ik ga dus graag nog een paar keer naar haar toe, zodat ik over een tijdje klachtenvrij zal zijn.

Astrid

” Mijn healing bij Jeannette was een bijzondere ervaring. Toen ik in de praktijk binnen kwam werd ik al rustig door de prettige sfeer van de ruimte. Ook fijn dat er koffie en thee was en ruimte voor een gesprek. De healing was heerlijk ontspannen, ik viel bijna in slaap. Al heel lang onrustig in mijn hoofd maar dit is helemaal weg, ik slaap weer rustig en als ik eens wakker wordt dan heb ik geen onrustige gevoelens meer. Verder had ik gezwollen benen door vocht, dezelfde avond zijn ze tot de helft verminderd en de volgende avond waren ze weer dun. Ze zijn nog steeds dun. Ik kan niet wachten tot de volgende keer.”

mevr. Jalink

“Ik heb een healing gehad bij Natuur en Balans. Het was eerst wat onwennig maar dat was snel over. Het voelde heel ontspannen en prettig. Mijn pijnklachten zijn verminderd en ik ben meer ontspannen in mijn werk.”

Anoniem